Assortiment

Assortiment

Het assortiment van Horeca Terras Service is samen met horecaondernemers samengesteld op grond van enkele criteria: stijlvol, duurzaam en praktisch. Vandaar de keuze voor één type teakhouten stoel en een type kunststof stoel en verschillende bijpassende tafels van duurzaam verworven teakhout. Hiermee beschikt u over flexibele elementen voor alle denkbare terrasopstellingen.

Luxe assortiment tafels en stoelen voor uw terras

Ons standaardassortiment is gekoppeld aan de leasecalculator, waarmee u online uw eigen lease offerte berekent. Naast het standaardassortiment hebben wij ook andere meubels voor u (zie verderop deze pagina).

De teakhouten terrastafels zijn er in een ronde, vierkante en rechthoekige uitvoering. Doordat de afmetingen volledig op elkaar zijn afgestemd, kunt u de tafels eindeloos combineren in vorm en opstelling. De tafelpoten zijn in hoogte verstelbaar, waardoor de tafel altijd stevig staat.

Tafel vierkant. 80 x 80 cm of 90×90 cm.

Tafel rond ø 120, 140 en 180 cm.

Tafel langwerpig. 145 x 80 cm of 145 x 90 cm.

De teakhouten en kunststof terrasstoel is stapelbaar tot vijf stuks. Dat zorgt ervoor dat u het terras snel kunt opzetten of afbreken. De stoel zit aangenaam, de halfhoge armleuningen zorgen voor extra zitcomfort en passen onder de tafel, zodat u ze volledig kunt aanschuiven.

Nieuw in het standaardassortiment is de Easy Lift table®. De eerste tafel die moeiteloos traploos instelbaar is van dining naar wining.

Van dining…..

….. naar wining

Via een paar slagen aan de slinger

Leverbaar als los onderstel en los blad

Alle bovenstaande meubels vindt u terug in onze leasecalculator, waarmee u zelf online uw offerte maakt.

Overige meubels

Wilt u keuze hebben uit een uitgebreider assortiment, dan leveren wij meubels op maat. Ook hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen. Wilt u informatie, neem dan contact met ons op. Hieronder een impressie.

Teakhouten bijzettafels

(uitschuifbare) ovalen tafels

Langwerpige tafels van 120…

…tot 350 cm