Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wij hebben voor u een aantal vragen en antwoorden geformuleerd. Deze zijn samengesteld voor ondernemers. Er is een apart kopje voor particulieren. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Wanneer u in de tekst op een rood gekleurd woord klikt, dan gaat u direct naar de gewenste pagina of het document.
Staat uw vraag er niet bij? Neem contact op en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Full-Service lease concept en voorwaarden

U bepaalt eerst zelf welke meubelen uw wilt leasen. Wij stellen daarna een overeenkomst op. Na een aanbetaling plaatsen wij het terrasmeubilair bij u op locatie. In het najaar komen wij de meubels halen voor de winteropslag en reiniging. In het voorjaar leveren bij het terras weer bij u af. Wanneer u tussendoor slijtage aan uw terras heeft, dan komen wij het repareren. Volledige ontzorging dus. Dit alles voor een periode van 4 jaar. Na betaling van de laatste leasetermijn bent u de eigenaar van het terras. Lees meer over onze formule.

  • het afleveren van het terras op locatie
  • 4 jaar ophalen van het terras voor de winteropslag en weer retourneren voor het zomerseizoen
  • 4 jaar reinigen, repareren van slijtage en overdekt bewaren van het terras in de winter
  • herstel van slijtage gedurende de looptijd op locatie.

4 jaar. U betaalt naast de aanbetaling, 48 maandelijkse gelijke termijnen.

Na betaling van de laatste, 48ste termijn bent u de eigenaar van het terras.

Gedeeltelijk. U moet zelf een verzekering afsluiten voor het terras als het op uw eigen locatie staat. Het terras is wel verzekerd als het bij ons in de winteropslag staat.

Nee, dat is niet toegestaan. U bent niet de eigenaar van het terras. Horeca Terras Service is tot dat de laatste termijn is betaald, de eigenaar van het terras.

Nee, u bent niet de eigenaar van het terras en u mag daarom niet het terras verhuren.

Ja. U kunt de algemene voorwaarden vinden op onze website. Tevens sturen wij de Algemene Voorwaarden mee bij een offerte en bij de leaseovereenkomst

Assortiment en materialen

De terrasmeubels zijn in overleg met de horeca in Nederland ontworpen voor zwaar intensief gebruik en uitvoerig getest. De meubels zijn vervaardigd van SFC milieuvriendelijk gecertificeerd hout.

Productie van de teakhouten terrasmeubels gebeurt in Indonesië. Onze leverancier voldoet aan strenge milieu en veiligheidsvoorschriften en beschikt over een eigen Clean & Safety afdeling. Ook het Q&A van de leverancier is zeer alert in alle fabrieken op een gezonde en veilige omgeving voor alle medewerkers.

Wij hebben in ons assortiment kunststof alle weather stapelstoelen. Andere kunststof meubels kunnen wij op aanvraag leveren. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

De all weather stapelstoelen zijn gemaakt van het hoogwaardige en duurzame merk U-VAX ©. Dit materiaal is kleurvast, UV en weerbestendig.

De stoelen zijn stapelbaar. Wij adviseren u niet meer dan 5 stoelen op elkaar te stapelen.

U kunt bij ons ook ander formaat tafels afnemen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Parasols behoren niet tot ons standaard assortiment. Wij kunnen deze wel voor u bestellen en onderbrengen in uw lease overeenkomst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Terrasverwarming behoort niet tot ons standaard assortiment. Wij kunnen deze wel voor u bestellen en onderbrengen in uw lease overeenkomst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Huren, kopen en inruilen

Ja, neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Er zijn meerdere varianten mogelijk. Een aantal voorbeelden:

  • koopt het terras bij Horeca Terras Service en neemt alleen de winteropslag en reiniging bij ons af
  • u neemt wel het volledige lease concept af maar betaalt in 1x het volledige investeringsbedrag
  • u neemt het volledige lease concept af en na bijvoorbeeld 2 jaar wilt u het resterende leasebedrag in 1x betalen, ook dat kan.

Neem met ons contact op om uw specifieke wensen te bespreken.

Ja, wij ruilen ook terrassen in. Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, u kunt tegen een aantrekkelijk bedrag een gebruikt/2e hands terras bij ons leasen. Neem met ons contact op om uw wensen te bespreken.

Financiën en overdraagbaarheid

Ja, u doet een aanbetaling. Daarna volgen er 48 gelijke termijnbedragen. Na de aanbetaling plaatsen bij het terras bij u op locatie.

Uiteraard, in overleg kan de leasetermijn korter dan 4 jaar. Neem met ons contact op om uw wensen te bespreken.

Wat u ook doet, een absolute voorwaarde is dat u vooraf contact met ons opneemt.

Als u uw bedrijf verkoopt en bijvoorbeeld een andere (horeca)bedrijf start, dan kunt u het terras in het lopende contract meenemen naar uw nieuwe locatie.

Wilt u het terras met uw bedrijf meeverkopen dan neemt de nieuwe eigenaar ook het lopende contract over. In dit geval wijzigt Horeca Terras Service het contract en stelt het op naam van de nieuwe eigenaar.

Zodra zich financiële problemen voordoen, verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen. Dit voorkomt ellende en maakt de situatie eenvoudiger.

Transport (halen en brengen door Horeca Terras Service)

De winteropslag loopt in principe van 1 oktober tot 1 maart. Wij halen uw terras op wanneer u dat wenst. Ons streven is om zoveel mogelijk efficiënt te werken door meerdere terrassen in 1x te transporteren. In goed overleg met u bespreken we of dit mogelijk is.

In principe loopt het zomer terrasseizoen vanaf 1 maart. Wanneer u het terras eerder of later wilt hebben, dan kunt u dat in overleg met Horeca Terras Service plannen. Ons streven is om zoveel mogelijk efficiënt te werken door meerdere terrassen in 1x te transporteren. In goed overleg met u bespreken we of dit mogelijk is.

Ja, u kunt het gehele, of een gedeelte van het terras gedurende de winterperiode bij uw locatie laten staan.

Opslag (reinigen en bewaren door Horeca Terras Service)

Ja, dat is mogelijk. Neem met ons contact op om uw wensen te bespreken.

U bent van harte welkom in onze opslag om met eigen ogen te zien hoe de reiniging en opslag in zijn werk gaat. Wij schenken voor u in onze showroom graag een kopje koffie in.

Onderhoud (repareren en vervangen door Horeca Terras Service)

Wanneer door slijtage het terras gerepareerd moet worden, dan komen wij dat gratis doen. Elk jaar als het terras naar de winteropslag gaat, kijken wij alle meubelstukken na en verstevigen en repareren waar nodig.

Wanneer het terras beschadigd is door vandalisme, dan repareren of vervangen wij het meubelstuk en brengen u de kosten in rekening

Schoonmaak en onderhoud van het terrasmeubilair door de ondernemer

Wanneer er vlekken op het terrasmeubilair zitten, dan kunt u dit het beste schoonmaken met warm water en groene zeep. Goed naspoelen met schoon water. NOOIT EEN HOGE DRUKREINIGER GEBRUIKEN

Ik ben particulier

ja, u kunt als particulier terrasmeubilair bij ons kopen. Kijk voor prijzen op onze webshop, deze is uitsluitend voor ondernemers. Aanschaffen kunt u in onze showroom.

nee, u kunt als particulier geen terrasmeubilair bij ons leasen.