Over ons

Over ons

Horeca Terras Service is een complete terraslease formule van twee ervaren ondernemers: Bert Smeeing en Ed Schut. Zij sturen een team aan dat zorgt voor de inkoop, transport, opslag, onderhoud en de administratie. Vanuit ons bedrijf in Soest bieden we heel Nederland deze unieke formule. Ons idee is dat een mooi en verzorgd terras het visitekaartje is voor elke horecaondernemer. Met onze full service lease bieden we de horeca de ideale manier om een terras te exploiteren.

Wij zijn trots op onze tafels en stoelen, die zijn gemaakt van teakhout dat op duurzame wijze is verbouwd op plantages in Indonesië. We nodigen u dan ook graag uit om op afspraak het complete assortiment in Soest te bekijken.

“Het uitbaten van horeca is een vak apart. Een terras leasen is dat ook. Bij leasen ga je een huwelijk aan met je klant. Je moet de klant willen ontzorgen en continuïteit willen bieden. Ik ga voor die langdurige relatie, waarbij alles perfect verzorgd moet zijn. Daar word ik blij van.”

"Teak is een prachtig product met een warme uitstraling. Het is niet alleen duurzaam, maar ook goed te onderhouden en te servicen. Daar durf ik voor te staan.”